VI Company

VI Company
VI Company is het bureau voor het ontsluiten van complexe financiële informatie via het web. VI Company helpt instellingen informatie razendsnel te verwerken, optimaal aan te bieden aan gebruikers en handelingsperspectief te bieden. VI Company is preferred partner van internationale toonaangevende financiële instellingen en won in 2013 een DIA Award voor het RTL Z Beursspel dat ontwikkeld werd voor ING en RTL Z.

Erkenningen

 • Beste interactieve website 2013: ING en RTL-Z
  De Dutch Interactive Award heeft VI Company in ontvangst mogen nemen voor het werk  aan een real time, mobiel geoptimaliseerd beursspel voor RTL-Z en ING.
 • Beste design en gebruiksvriendelijkheid Duitse structured product websites
  Duitsland is een volwassen markt als het gaat om gestructureerde producten. De klant van VI Company hebben zij geholpen met de introductie in Duitsland door het bouwen van de volledige website. Het gerenommeerde blad Börse Online noemde de website als "prachtige nieuwkomer dat op gebied van ontwerp en gebruiksvriendelijkheid bovenaan staat".
 • Lid van PIBN: Platform Internet Bureaus Nederland
  Een bureau lid van PIBN is een solide en betrouwbaar bureau dat haar erkenning heeft verdient. Lid worden van PIBN kan alleen onder strikte condities.
 • Deloitte Technology Fast 50 - 2013
  VI Company staat in de lijst van de Top 50 snelst groeiende techbedrijven van Nederland. Een erkenning van minimaal 5 jaar hard werken en aan verwachtingen voldoen van klanten.

VI Company - DIA en Deloitte

VI Company | Nieuws