Remco Voormolen naar internetbureau VI Company

12 maart 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Remco Voormolen is per 1 maart 2014 gestart als Business Developer bij het Rotterdamse internetbureau VI Company dat gespecialiseerd is in het ontsluiten en tonen van complexe financiële informatie via het web. Remco zal samen met mede-eigenaar Kees de Koning de commerciële activiteiten van het bedrijf verder ontplooien en vormgeven.

De aanstelling van Remco is voor VI Company een belangrijke stap binnen haar strategie om de continue groei aan te kunnen, zowel nationaal als internationaal. Remco heeft ruime internationale ervaring opgedaan (>15 jaar) in account management en business development in de financiele industrie bij o.a. Thomson Reuters, Markit, SIX Financial Information en Misys.

Remco Voormolen - VI Company

VI Company helpt instellingen informatie razendsnel te verwerken, optimaal aan te bieden aan gebruikers en handelingsperspectief te bieden. VI Company is preferred partner van internationale toonaangevende financiële instellingen en won in 2013 o.a. een DIA Award voor het RTL Z Beursspel dat ontwikkeld werd voor ING en RTL Z.