Stater

Stater is de toonaangevende end-to-end dienstverlener voor hypotheken in Nederland. Wij verzorgen ruim 40% van de Nederlandse hypotheekmarkt, middels ons platform (MAAS) en doelgroep portalen voor intermediairs, geldgevers, consumenten en notarissen. Digitale, directe bediening is waar wij voor staan.\

Wij geloven dat de hypotheekmarkt in Europa steeds meer een eenheid wordt. Daarom bieden wij naast Nederland ook hypotheken aan in België en recent ook in Duitsland. Door onze economics of scale bieden wij onze klanten naast (IT) innovatiekracht en assurance, eveneens cost efficiency. Daarmee zijn we de ideale, onafhankelijke outsourcingpartner voor nationale -en internationale klanten.

In totaal beheren wij 1,7 miljoen leningen ter waarde van ruim € 310 miljard. Wij werken samen met het merendeel van de top 10 banken in Nederland. Sinds 2019 maakt Stater deel uit van een van de grootste IT-BPO-bedrijven ter wereld: Infosys BPM. Bovendien is ABN AMRO Bank sinds de oprichting aandeelhouder van Stater. Samen zijn wij Stater.

Ons platform helpt klanten innovatief en succesvol te zijn.

Stater | Nieuws