Leaders in Finance

De oprichter en interviewer van Leaders in Finance is Jeroen Broekema. Hij heeft 12 jaar werkervaring in de financiële dienstverlening, waarvan 7 jaar bij een grootbank en 5 jaar bij een fintech.

Voor ons zijn leaders mensen die in twee groepen kunnen worden ingedeeld.

Het is de C-suite van de sector. Dus een CEO, lid van de Raad van Bestuur, Oprichter, Commissaris, Managing Director, Top Overheid/Politiek, een Partner of bijvoorbeeld een Top Level medewerker.

En het zijn de top talents. Bijvoorbeeld founders van Fintechs, aanstormende talenten in de gevestigde orde en invloedrijke (jonge) opiniemakers of wetenschappers.

De financiële dienstverlening zien we als een brede, maar wel afgebakende sector. Bijvoorbeeld banken, verzekeraars, accountants, ministerie van financiën, toezichthouders en Fintechs. Met onze gasten richten we ons dus bijvoorbeeld niet op CFOs in het reguliere bedrijfsleven.

Hoe onze gesprekken zullen lopen staat niet van tevoren vast. Wel sturen we de gasten een aantal onderwerpen waar we graag meer over willen weten. Dat het in de praktijk misschien hele andere kanten op gaat dat vinden wij alleen maar leuk. Het is een gesprek. En met gesprekken tussen mensen loopt het altijd anders dan je verwacht.

De onderwerpen waar we specifiek in geïnteresseerd zijn: Carrière en Drive; Management Tips; Werk-Privé Balans; Hoe veranderingen binnen en buiten het bedrijf te bewerkstelligen; Trends in de sector en de rol van Tech en Fun-facts (o.a. favoriete boeken, films, documentaires, hobby’s etc).

Leaders in Finance | Nieuws