First Consulting

Adres - en contactgegevens van First Consulting. Neem contact op met First Consulting via telefoon of email.
First Consulting - Contact | Banken.nl

First Consulting | Contact

First Consulting - Contact | Banken.nl
Adres- en contactgegevens van First Consulting. Neem contact op met First Consulting via telefoon of email.
First Consulting - Contact | Banken.nl

First Consulting | Contact

Adresgegevens:
Postbus 39
1000 AA Amsterdam

Contactgegevens:
Email: info@firstconsulting.nl
Telefoon: 085-7600289

First Consulting - Contact | Banken.nl
Bedrijfsprofiel van First Consulting: een overzicht van First Consulting nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
First Consulting | Banken.nl

First Consulting

First Consulting is een snelgroeiende no-nonsense consultancy organisatie (150 FTE) met een passie voor operationele processen (front en backoffice). Wij helpen toonaangevende bedrijven bij het verbeteren van hun operationele performance. Deze verbeteringen zijn meetbaar, levert duurzaam resultaat op en wordt bereikt door het aanpassen van processen, systemen en organisatie. Dit resultaat bereiken onze collega’s in nauwe samenwerking met de klant. Onze opdrachtgevers in de financiële sector zijn: banken, verzekeraars, pensioen- en leasingsmaatschappijen. Wij onderscheiden ons in de markt door diepgaande proces- en systeemkennis continu te combineren met operationele realisatiekracht.

Onze consultants
Onze consultants combineren denk- en daadkracht in het tot stand brengen van slimme, hoogwaardige oplossingen. Op gedreven en nuchtere wijze maken zij de vertaalslag vanuit de strategische richting van een klant naar de bedrijfsprocessen, organisatie en IT. Moeiteloos schakelen zij tussen management en werkvloer, en tussen strategie en uitvoering. Met een constante focus op meetbaar resultaat. De consultants van First Consulting koppelen diepgaande proceskennis aan effectief leiderschap en vertalen klantproblemen in heldere oplossingen. In huis hebben wij de kennis en kunde om expertise eenvoudig te koppelen aan inzicht in klantprocessen. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers leveren onze mensen zo dagelijks slim resultaat op basis van goed teamwork. We maken altijd waar wat we beloven en zullen niet eerder loslaten. 

Financiële sector / banken
Banken staan voor grote uitdagingen, die elkaar in een steeds sneller tempo opvolgen. De uitdagingen komen zowel vanuit de externe omgeving als de interne omgeving. De complexiteit van de vraagstukken neemt alleen maar toe. Stil staan en wachten tot bepaalde trends/bewegingen passeren is geen optie meer. De enige manier om succesvol te blijven, is om je als bank steeds opnieuw uit te vinden en continu waarde te bieden aan de klanten. Als First Consulting helpen wij banken met de daadwerkelijke executie van veranderingen. 

Neem voor meer informatie contact op met Marc Boumans of Roel van Overdam:

Marc Boumans
marc.boumans@firstconsulting.nl
+31 6 10 94 19 50

Roel van Overdam
roel.van.overdam@firstconsulting.nl
+31 6 51 36 73 36

Bedrijfsinformatie van First Consulting: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van First Consulting op Banken.nl.
First Consulting - Bedrijfsinformatie | Banken.nl

First Consulting | Bedrijfsinformatie

First Consulting Nederland

Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Een overzicht van de social media accounts van First Consulting op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
First Consulting - Social Media | Banken.nl

First Consulting | Social Media

First Consulting Nederland

Werken bij First Consulting: Kom meer te weten over een carrière bij First Consulting en ontdek hoe het is om voor First Consulting te werken.
First Consulting - Werken bij | Banken.nl

First Consulting | Werken bij

Persoonlijke ontwikkeling en plezier staan bij ons hoog in het vaandel. In onze platte organisatie geven wij je zowel als startende als ervaren consultant snel veel verantwoordelijkheden en daarmee een steile leercurve. Hierin kies jij samen met je mentor je eigen ontwikkelpad: doorgroeien naar een projectmanagersrol, een verbreding als consultant of juist een specialistische rol. Training on the job vinden we belangrijk, maar we bieden ook groepstrainingen op allerlei vlakken. Daarnaast organiseren we zes keer per jaar sportieve en uitdagende events. Wil jij het maximale uit jezelf halen en dagelijks slim resultaat realiseren met een enthousiaste groep collega’s? Neem dan contact met ons op.

Kom je ons team versterken?
Wil jij meegroeien met onze ambities en werken aan impactvolle projecten met en bij onze klanten in een ambitieuze no-nonsense organisatie? Ben jij die nuchtere, resultaatgerichte teamspeler die wij zoeken? Bekijk onze huidige vacatures. We horen graag van je!

 

First Consulting - Werken bij | Banken.nl

First Consulting |