First Consulting

First Consulting is een snelgroeiende no-nonsense consultancy organisatie (150 FTE) met een passie voor operationele processen (front en backoffice). Wij helpen toonaangevende bedrijven bij het verbeteren van hun operationele performance. Deze verbeteringen zijn meetbaar, levert duurzaam resultaat op en wordt bereikt door het aanpassen van processen, systemen en organisatie. Dit resultaat bereiken onze collega’s in nauwe samenwerking met de klant. Onze opdrachtgevers in de financiële sector zijn: banken, verzekeraars, pensioen- en leasingsmaatschappijen. Wij onderscheiden ons in de markt door diepgaande proces- en systeemkennis continu te combineren met operationele realisatiekracht.

Onze consultants
Onze consultants combineren denk- en daadkracht in het tot stand brengen van slimme, hoogwaardige oplossingen. Op gedreven en nuchtere wijze maken zij de vertaalslag vanuit de strategische richting van een klant naar de bedrijfsprocessen, organisatie en IT. Moeiteloos schakelen zij tussen management en werkvloer, en tussen strategie en uitvoering. Met een constante focus op meetbaar resultaat. De consultants van First Consulting koppelen diepgaande proceskennis aan effectief leiderschap en vertalen klantproblemen in heldere oplossingen. In huis hebben wij de kennis en kunde om expertise eenvoudig te koppelen aan inzicht in klantprocessen. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers leveren onze mensen zo dagelijks slim resultaat op basis van goed teamwork. We maken altijd waar wat we beloven en zullen niet eerder loslaten. 

Financiële sector / banken
Banken staan voor grote uitdagingen, die elkaar in een steeds sneller tempo opvolgen. De uitdagingen komen zowel vanuit de externe omgeving als de interne omgeving. De complexiteit van de vraagstukken neemt alleen maar toe. Stil staan en wachten tot bepaalde trends/bewegingen passeren is geen optie meer. De enige manier om succesvol te blijven, is om je als bank steeds opnieuw uit te vinden en continu waarde te bieden aan de klanten. Als First Consulting helpen wij banken met de daadwerkelijke executie van veranderingen. 

Neem voor meer informatie contact op met Marc Boumans of Roel van Overdam:

Marc Boumans
marc.boumans@firstconsulting.nl
+31 6 10 94 19 50

Roel van Overdam
roel.van.overdam@firstconsulting.nl
+31 6 51 36 73 36

First Consulting | Nieuws