Delta Capita | Werken bij

Delta Capita is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in het leveren van business en technologie consultancy diensten binnen de financiële sector. Wij zijn experts in het adviseren bij strategische vraagstukken en het leveren en uitvoeren van de juiste oplossingen teneinde deze strategie te realiseren.

Delta Capita BeNeLux is onderdeel van een wereldwijd opererende organisatie met kantoren in Londen, Amsterdam en Singapore. Voortbouwend op het succes van haar management consulting praktijk in Londen heeft Delta Capita Group zich in 2012 uitgebreid naar Nederland. Na een succesvolle start bij twee van de grootste banken in Nederland heeft Delta Capita versterking nodig om haar groei door te zetten.

Delta Capita gelooft sterk in het creëren van langdurige en succesvolle relaties, zowel met onze klanten, als onze werknemers. Bij Delta Capita werk je in een ervaren en dynamisch team waar passie, toewijding en het delen van successen centraal staan.

We bieden een transparant beloningspakket dat is gebaseerd op het succes van de consultant en zijn/haar toegevoegde waarde bij Delta Capita en onze klanten. Het beloningspakket bevat naast een vast salaris een winstdelingscomponent en een mogelijkheid tot participatie in aandelen voor consultants die in een vroeg stadium bij de groei en ontwikkeling van Delta Capita betrokken zijn.

Delta Capita | Nieuws