Delta Lloyd en ABN AMRO partner van CFO Day 2013

29 mei 2013 Banken.nl 1 min. leestijd

Op donderdag 6 juni vindt de jaarlijkse CFO Day 2013 plaats. Tijdens het congres komen meer dan 400 CFO’s, Financieel Directeuren en VP’s Finance bijeen om de belangrijkste trends op het gebied van finance en control te bespreken. Ook worden de jaarlijkse ‘CFO Awards 2013’ uitgereikt. Delta Lloyd en ABN AMRO hebben zich verbonden als partner van het evenement en leveren een inhoudelijke bijdrage aan het programma.

De CFO Day wordt dit jaar voor de 12e keer georganiseerd. Locatie is het Steigenberger Kurhaus Hotel.

Partners
Zowel ABN AMRO als Delta Lloyd hebben zich verbonden als ‘Platinum’ partner van de CFO Day 2013. Andere partners met dit niveau zijn Aon, Brunel, ConQuaestor, IBM en Stibbe. Zestien bedrijven zijn zogenaamd ‘Gold’ partner van het evenement, waaronder Google, SAP en de adviesbureaus Accenture, Grant Thornton, KPMG, PwC en Towers Watson.

Thema - The Road to Excellence
Het thema van CFO Day 2013 is ‘Excellence’. De presentaties, workshops en rondetafels staan in het teken hoe de financiële topmanagers ‘excellence’ kunnen bereiken in onder andere hun finance organisatie, bedrijfsvoering en cultuur. Diverse toonaagevende sprekers komen aan bod, waaronder Ton van Veen (CFO Jumbo), Eric Hageman (CFO KPN), Jaska de Bakker (CFO Royal HaskoningDHV), Erik Swelheim (CFO KLM), Henk van Dalen (CFO Vimpelcom) en Paul Smits (CFO Havenbedrijf).

CFO DAY 2013

Workshops
Arnold Gast, Head of Credits bij de Asset Management tak van Delta Lloyd, verzorgt de workshop ‘Terug naar de Basis’. Over de rondetafel van ABN AMRO is nog geen gedetailleerde informatie beschikbaar.