SIX Financial Information wint DMR-award

16 november 2016 Banken.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Tijdens de Data Management Review (DMR) awards op 11 november in Londen heeft SIX Financial Information de prijs gekregen voor Best Corporate Actions Data Provider. De financiële datamanager heeft de afgelopen jaren vaker awards gewonnen op dit gebied.

Ieder jaar organiseert A-Team Group de Data Management Review awards. Deze prijsuitreiking is ervoor bedoeld om uitstekende prestaties op het gebied van data management op de kapitaalmarkten in het zonnetje te zetten. De prijzen focussen zich op de gemeenschap van gespecialiseerde leveranciers binnen het financial data management vakgebied. Lezers van het vakblad kunnen hun stem uitbrengen op de bedrijven die volgens hen het best presteren, waarna de stemmen geteld en beoordeeld worden door A-Team Group en zijn adviesraad om de winnaars te selecteren.

SIX Financial Information wins award for Best Corporate Actions Data Provider

John McManus, Head of Sales voor Noord- en Zuid-Amerika, de UK en Ierland, laat weten verheugd te zijn met de erkenning van de DMR community. “Ik wil graag al onze klanten en partners bedanken voor hun steun en erkenning van onze excellentie in het wereldwijde corporate actions landschap.”

De editie van dit jaar werd georganiseerd op 11 november 2016 in Londen. Onder de winnaars bevond zich dit jaar ook SIX Financial Information, de data management divisie van SIX – de beheerder van de financiële marktinfrastructuur in Zwitserland. SIX Financial Information, dat onder leiding staat van Robert Jeanbart, ging naar huis met de DMR-award voor “Best Corporate Actions Data Provider”.