Annerie Vreugdenhil Global Head ING Real Estate Finance

18 januari 2016 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Annerie Vreugdenhil is benoemd tot Global Head of Real Estate Finance. Dat maakt ING bekend. Ze volgt per 15 februari John Boyles op, die Global Head of Disintermediation and Asset Securitisation bij ING wordt.

Annerie Vreugdenhil
Vreugdenhil, die sinds 1992 bij ING werkt, gaat zich in haar nieuwe rol richten op zakelijke klanten in de vastgoedsector binnen de internationale divisie Commercial Banking.

De afgelopen jaren heeft Annerie Vreugdenhil zich in verschillende managementfuncties toegelegd op het onderhouden en uitbreiden van het netwerk van zakelijke klanten van ING in Nederland. Van 2006 tot 2010 was ze Hoofd Corporate Clients van ING Commercial Banking in Nederland. Sinds 2010 is Vreugdenhil Directeur Zakelijk en Hoofd Commercial Banking Nederland en tevens lid van de directie van ING Nederland.

Annemarie Vreugdenhil - ING

Nick Jue, CEO ING Nederland: “In een periode van grote veranderingen voor de bank heeft Annerie Vreugdenhil een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van de klantportefeuille en de vernieuwing van de dienstverlening aan onze zakelijke klanten in Nederland. Een belangrijke verdienste is het neerzetten van een klantstrategie waarin klanten actief betrokken worden bij productinnovatie en nieuwe diensten. Deze nieuwe klantstrategie heeft geleid tot een aanzienlijke stijging van de klanttevredenheid.”