ING wint 4 awards tijdens M&A Awards 2015

14 december 2015 Banken.nl 1 min. leestijd

Op 10 december zijn in de Beurs van Berlage in Amsterdam voor de 16e keer de M&A awards uitgereikt. Tijdens de M&A Awards worden de beste Nederlandse professionals op het gebied van fusie- en overnames gekozen door vakgenoten. Onder de banken is ING als winnaar naar voren gekomen met 4 awards. ABN AMRO won dit jaar één award en Rabobank bleef achter met lege handen.

Meeste M&A Awards naar ING
ING is als winnaar naar voren gekomen bij de M&A Awards 2015. De bank won de onderscheiding ‘Best M&A House Dutch Market’. Bovendien ontvingen drie ING-bankiers een onderscheiding, zodat ING van alle bekroonde partijen het vaakst een M&A Award in ontvangst mocht nemen tijdens de ceremonie die gisteravond plaatsvond in de Amsterdamse Beurs van Berlage.  

M&A Awards 2015

Maurits Duynstee, Hoofd Corporate Finance bij ING, werd uitgeroepen tot Best M&A Advisor, en Robert Specken, een van de bankiers uit het team van Duynstee, tot Best M&A Advisor Midmarket. Laetitia Thate, Hoofd Structured Acquisition Finance bij ING, ontving een onderscheiding als Best Acquisition Finance Banker.

ABN AMRO was voor zes categorieën genomineerd en uiteindelijk ging Chris van Schupen - Senior Managing Director bij ABN AMRO - met de award voor Best Equity Capital Markets Banker naar huis. Ondanks de 5 nominaties wist Rabobank geen award in de wacht te slepen.