E&Y benoemt vijf nieuwe Financial Services partners

05 januari 2011 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Ernst & Young heeft de aanstelling aangekondigd van vijf nieuwe partners in zijn EMEIA (Europa, Midden-Oosten, India en Afrika) Financial Services Advisory kantoor. De aanstellingen volgen op Ernst & Young's ambitieuze groeiplannen van zowel zijn Europese Advisory tak als zijn financial services industry-praktijk.

De vijf nieuwe Ernst & Young partners zijn:

  • Nasir Ahmad gaat werken bij het Financial Services Risk-team in het Verenigd Koninkrijk. Nasir was hiervoor Chief Risk Officer bij Banque Cantonale Vaudoise in Zwitserland.
  • Richard Brown gaat werken bij het Financial Services Prudential, Capital and Liquidity-team in het Verenigd Koninkrijk. Hij werkte voorheen voor Deloitte.
  • Maren Hausmann gaat werken bij het Performance Improvement-team in Duitsland. Zij was voorheen partner en hoofd adviseringsverzekeringen voor KPMG in Duitsland.
  • Andrea Lannes gaat werken bij het IT-advieskantoor in Duitsland. Hij komt van Lodestone Management Consulting, waar hij partner en managing director was.
  • Knut Schäfer komt bij het Financial Services adviesteam in Duitsland, met een focus op non-life actuariële diensten. Voorheen was hij partner bij EMB.

“De komst van alle vijf partners naar het bedrijf weerspiegelt onze continue inzet om te investeren in ons bedrijf en onze ambitieuze groeiplannen in heel EMEIA door te zetten. De nieuwe partners die bij het bedrijf komen brengen een schat aan geweldige klant- en kantoorervaring mee, die zowel onze leiderschapscapaciteiten als onze marktaanwezigheid zal vergroten”, zei David Gittleson, managing partner bij Ernst & Young EMEIA Financial Services Advisory.