Samenwerking Deloitte met Duisenberg School of Finance

28 maart 2011 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Duisenberg school of finance (DSF) en Deloitte kondigen vandaag hun samenwerking aan. Het opleidingsinstituut en de accountants-adviesorganisatie gaan een samenwerkingsverband van drie jaar aan. De coöperatie biedt zowel Deloitte als DSF de mogelijkheid om van elkaars talent en kennis gebruik te maken.

Professor Dirk Schoenmaker, decaan van Duisenberg school of finance: “In ons streven naar het opleiden van een nieuw soort financiële professional, is samenwerking met bedrijven voor ons van groot belang. We zijn daarom erg verheugd dat we deze samenwerking met een advieskantoor als Deloitte kunnen aankondigen.”

Deloitte is de eerste grote internationale adviesorganisatie die Duisenberg school of finance ondersteunt. Jean-Pierre Boelen, Partner en Country Leader van de Financial Services Industry bij Deloitte: “De samenwerking met DSF past binnen onze visie om voorloper te zijn in de financiële sector. Het is een geweldige kans om te kunnen investeren in de toekomst van de financiële wereld.”

Duisenberg school of finance en Deloitte zullen gezamenlijke activiteiten ontwikkelen en geven met het partnership invulling aan de sterke behoefte van de sector en het onderwijs aan samenwerking tussen de academische wereld en het bedrijfsleven. Jean-Pierre Boelen zal tevens plaatsnemen in de board van Duisenberg school of finance.

Over Duisenberg school of finance
Duisenberg school of finance is opgericht door de financiële sector met het doel topstudenten op te leiden tot de nieuwe financiële leiders. Duisenberg school of finance werkt samen met een aantal Nederlandse en internationale top instituten en levert hoogwaardig onderwijs en onderzoek op het gebied van finance.