BNG 12e bij Effecory Beste Werkgeversonderzoek

10 oktober 2012 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De Bank Nederlandse Gemeenten (BNG) is 12e geworden bij de uitverkiezing ''Beste Werkgevers 2012' in de categorie met minder dan 1.000 medewerkers.

Het Beste Werkgeversonderzoek werd dit jaar voor de elfde keer uitgevoerd door Effectory en Intermediair. Het onderzoek meet de mate van werkgeverschap in Nederland en geeft inzicht in overige HR thema’s zoals bevlogenheid, betrokkenheid en tevredenheid. Het onderzoek kent twee categorieën: >1.000 medewerkers en <1.000 medewerkers.

Winnaars
De winnaar in de categorie met meer dan 1.000 medewerkers is Stichting Buurtzorg Nederland. Geas Energiewacht werd winnaar in de categorie minder dan 1.000 medewerkers.

Bank Nederlandse Gemeenten
Anja Vester was namens BNG bij de prijsuitreiking in het DeLaMar Theater. "Centraal in alle verhalen van de werkgevers stond het vertrouwen dat zij in hun medewerkers hebben, omdat medewerkers zelf heel goed in staat zijn om hun werk goed te doen". De winnaars zijn platte organisaties met weinig managementlagen en down to earth directeuren met een proactieve instelling. Ze nemen de eigen kracht van de organisatie als uitgangspunt, want, zo redeneren ze, je medewerkers zijn die kracht. BNG Bank streeft dit ook na en is dan ook trots op haar 12e plaats!"