DNB en AFM ontvangen opnieuw Top Employers certificaat

16 februari 2015 Banken.nl 1 min. leestijd

De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) hebben de certificering ‘Top Employers Nederland’ toegekend gekregen van het Top Employers Institute, het keurmerk voor goed werkgeverschap.

Top Employers Institute
Ieder jaar deelt het Top Employers Institute (vroeger ‘CRF Institute’) awards uit aan de beste werkgevers wereldwijd. De awards worden uitgereikt op basis van hun onderzoek naar de arbeidsomstandigheden die werkgevers wereldwijd voor hun werknemers creëren. De organisatie geeft daarbij kwaliteitscertificaten aan organisaties die een vooruitstrevende HR omgeving scheppen voor hun werknemers – met uitstekende arbeidsvoorwaarden en uitgebreide talentontwikkelingsprogramma’s.

DNB - Top Employer

Kwalificaties

Na een gedetailleerd onafhankelijk onderzoek naar de Human Resource (HR) omgeving is bepaald dat DNB en AFM aan de voorwaarden voldoen. En dus gekwalificeerd zijn voor de Top Employers certificering 2015. In het onderzoek is het beleid van de toezichthouders beoordeeld op primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, training en ontwikkeling, organisatiecultuur en carrièremogelijkheden.