Vijfde Young Financials Dialoog met Michiel Muller

05 februari 2015 Banken.nl 1 min. leestijd

Afgelopen voorjaar brachten de young professionals in de financiële sector de gewenste cultuurverandering in kaart, compleet met de kernwaarden die daar bij horen. Op 7 mei van dit jaar werd aan minister Dijsselbloem van Financiën de Cultuurkaart Financiële Sector overhandigd. Maar de vraag die bleef, was: hoe geef je deze waarden nu echt handen en voeten?  Hiervoor zijn de Young Financials Dialogen bedacht.

In vijf bijeenkomsten van september 2014 tot februari 2015 worden de nog wat abstracte kernwaarden vertaald naar concreet gedrag. Elke bijeenkomst kent een eigen thema en wordt geopend door een keynote speaker van buiten de financiële wereld.

De eerste bijeenkomst was op 11 september en ging over de kernwaarde 'Dienstbaar' met Egon Hoppe, op donderdag 9 oktober spraken we met Willemijn Verloop over de waarde 'Betrokken'. Donderdag 13 november was Frans Geraerdts in De Nieuwe Poort om te spreken over het begrip 'Integer'. Op 8 januari sprak Piet Hein Donner over het begrip ‘Betrouwbaar’. 

Donderdag 12 februari staat de kernwaarde 'ambitieus' centraal met Michiel Muller (Tango, Route Mobiel): Wat zijn de behoeften van onze klanten, hoe sluiten we daarop aan en hoe creëren we waarde voor onze klanten?

Programma 12 februari

  • Vanaf 15.30u: inloop en registratie
  • 16.00u - 17.00u: interactieve discussie met Michiel Muller o.l.v. Ruben van Zwieten
  • 17.00u - 18.15u: dialoog over het begrip ambitieus o.l.v. de Argumentenfabriek
  • Vanaf 18.15u: borrel