Corporate finance Oyens & Van Eeghen naar Quore Capital

27 januari 2015 Banken.nl 1 min. leestijd

Het corporate finance team van Oyens & Van Eeghen is vanaf deze maand ondergebracht bij Quore Capital. Door de corporate finance praktijk onder te brengen bij Quore Capital kan Oyens & Van Eeghen zich vanaf nu focussen op haar positie als onafhankelijke vermogensbeheerder.

Oyens & Van Eeghen heeft vorig jaar reeds aangekondigd dat zij zich voor de toekomst heeft ingericht op het model van een beleggingsonderneming. Zij zal zich nu volledig gaan richten op haar vermogensbeheer activiteiten die de laatste jaren een sterke groei van het toevertrouwde vermogen hebben laten zien. Per 24 december 2014 is de bankvergunning van Oyens & Van Eeghen ook formeel ingeleverd en is de vergunning als beleggingsonderneming effectief.

Corporate finance Oyens & Van Eeghen naar Quore Capital

Pim Baljet, CEO en Managing Partner van Oyens & Van Eeghen licht toe: “Door onze corporate finance praktijk onder te brengen bij Quore Capital, ontstaat voor alle  partijen een win-win situatie. In de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot één van de snelst groeiende onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland met een gezond gespreide cliëntenbasis. Voor de toekomst kunnen wij ons nu volledig richten op het realiseren van verdere groei van het toevertrouwde vermogen. Door de aansluiting bij Quore Capital ontstaan voor ons corporate finance team nieuwe groeimogelijkheden en een bredere dienstverlening waar huidige en voormalige klanten van Oyens & Van Eeghen ook in de toekomst gebruik van kunnen blijven maken”.

De overgang van het team is effectief vanaf 1 januari 2015.