Mede-directeur Van der Schoor vertrekt bij Welten

09 oktober 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Larry van der Schoor (56), directielid van Welten Holding, zal per 1 november aanstaande zijn activiteiten overdragen. Van der Schoor was de afgelopen acht jaar als statutair directeur mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het bedrijf.

Onder zijn leiding zijn belangrijke stappen gezet, zoals de acquisitie van CAPTER en het uitbouwen van Welten als A-merk in de wereld van financiële instellingen en toezichthouders. Welten en Van der Schoor gaan in goede verstandhouding uit elkaar.

Larry van der Schoor vertrekt bij Welten

Lex Hoogduin, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Wij zijn Larry dankbaar voor zijn inzet voor Welten in de afgelopen acht jaar en voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van Welten in die periode. Wij wensen hem veel succes toe in zijn verdere carrière.”

Larry van der Schoor: “Welten staat er goed voor. Dat is een mooi moment voor een nieuwe stap in mijn loopbaan waar innovatie centraal staat. Er staan belangrijke ontwikkelingen te wachten in de zich vernieuwende financiële sector. Ik heb behoorlijk scherp welke rol ik daarin zal gaan spelen en neem de tijd mij hier goed op voor te bereiden.”