Susan Leerkes benoemd tot CEO van Zwitserse afdeling Van Lanschot Kempen

25 oktober 2022 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Van Lanschot Kempen heeft de benoeming aangekondigd van Susan Leerkes als CEO van Van Lanschot Kempen Zwitserland. Leerkes zal in haar nieuwe functie rapporteren aan Richard Bruens, lid Raad van Bestuur en verantwoordelijk voor Client Management en Origination.

Leerkes werkt al sinds 1995 in de bancaire sector, waarvan de laatste vijf jaar bij Van Lanschot Kempen. In haar laatste functie was ze als directeur verantwoordelijk voor de regio Amsterdam, Hilversum en Laren. In een verder verleden werkte ze onder meer voor ABN AMRO, Rabobank, Friesland bank en MTH Accountants & Adviseurs.

Richard Bruens is verheugd met de aanstelling van Leerkes. “Susan heeft uitgebreide ervaring binnen private banking en onder haar leiding zijn de kantoren Amsterdam, Hilversum en Laren sterk gegroeid.”

Susan Leerkes, CEO, Van Lanschot Kempen Zwitserland

“Zij weet als geen ander dat persoonlijk contact, korte lijnen en maatwerk belangrijk zijn voor onze vermogende klanten. Ik ben ervan overtuigd dat Susan ook in Zwitserland succesvol zal bijdragen aan de verdere groei en dienstverlening van Van Lanschot Kempen. Ik wens Susan veel succes in haar nieuwe functie.”

Van Lanschot Kempen is de enige Nederlandse bank met vestigingen in Zwitserland. Private Banking-klanten worden bediend vanuit kantoren in Zürich en Genève.