Cognito uitgeroepen tot Media & Communications Leader of the Year

18 juli 2022 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Het Amsterdamse kantoor van Cognito mag zich in Nederland een jaar lang Media & Communications Leader of the Year noemen.

Het PR-, marketing- en communicatiebureau viel in de prijzen vanwege zijn “verdienstelijke binnen- én buitenlandse werk”. Middels een uitgebreide reeks criteria lette de jury van EMG Publishing – de internationale uitgever die de prijzen uitreikt – sterk op de complexiteit en het strategische belang van het verrichte werk.

Cognito uitgeroepen tot Media & Communications Leader of the Year

Het blijkt sowieso een mooi jaar voor Cognito. Het kantoor wist bij de NYX Marcom Awards ook al twee Grand Awards en één Silver Award in de wacht te slepen. Alle drie de prijzen werden door Cognito gewonnen met de branded content campagne ‘InMotion’ voor hypotheekadministrateur Stater. De campagne wist in de sectie Magazine tot twee maal toe de gouden plak in de wacht te slepen in de categorieën ‘Publications’ en ‘Design’.

In de categorie ‘Content Marketing Strategy’ won het advies bureau een Silver Award. Centraal in de campagne voor Stater stond een internationale printmagazine voor C-suite in de financiële sector. De content van het blad InMotion werd vervolgens digitaal ingezet op een lead generating webportal en in een bijbehorende social media campagne.

Het vakblad 'Communicate' in Londen kende dezelfde campagne ook al een award toe in de categorie 'Branded Content Strategy'.