Leaders in Finance stelt Comité van Aanbeveling in

25 april 2022 Banken.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

De koek kan voorlopig niet op voor Leaders in Finance-oprichter Jeroen Broekema. De podcasthost passeerde het huidige seizoen niet alleen de magische grens van honderd afleveringen, ook wist hij topgasten te strikken met onder andere Klaas Knot (DNB-president), Laura van Geest (AFM-bestuursvoorzitter), Robert Swaak (ABN AMRO-CEO) én Jort Kelder. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Broekema bekendgemaakt dat de podcast een eigen Comité van Aanbeveling krijgt.

Het comité is in het leven geroepen om gevraagd en ongevraagd de podcast van professioneel advies te voorzien. Het is de bedoeling dat het comité twee keer per jaar bijeenkomt om de stand van zaken te bespreken en te adviseren over kansen, verbeterpunten en het verkennen van nieuwe ideeën om de podcast blijvend actueel én aantrekkelijk te houden voor zijn luisteraars.

De leden van het Comité van Aanbeveling zijn Karin van Baardwijk (CEO Robeco), Jacqueline van den Ende (CEO Carbon Equity), Jan van Rutte (voormalig CFO ABN AMRO), Chantal Vergouw (directievoorzitter Interpolis) en Ruben Verkuijl (oprichter Interim Valley).  

Leaders in Finance stelt Comité van Aanbevelingen in

Unieke podcast

Toekomstig adviseur Jacqueline van den Ende noemt Broekema een meester interviewer. “Zijn interviews zijn persoonlijk, intiem, extreem inhoudelijk, diepgravend en vooral enorm authentiek. Jeroen wist me vragen stellen die me echt aan het denken zetten. Het was het meest openhartige en tegelijkertijd waardevolle interview dat ik ooit heb gehad.”

“Dit maakt Leaders in Finance een absoluut unieke podcast die de persoon achter de publieke figuur weet te ontsluiten. Ik heb er ontzettend veel zin in om Jeroen in de toekomst van advies te voorzien, waardoor ook zijn volgende honderd afleveringen minstens zo leuk, boeiend en interessant worden als de eerste honderd."