Oud-CEO De Lage Landen Ronald Slaats lid RvC Welten

11 juni 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Voormalig CEO van De Lage Landen Ronald Slaats treedt toe tot de Raad van Commissarissen van Welten. Slaats volgt Tobias Walraven op die terugtreedt als commissaris. Met de benoeming van Slaats is de Raad van Commissarissen van Welten compleet. De raad bestaat nu uit drie personen, te weten Lex Hoogduin (voorzitter), Erica Terpstra en Ronald Slaats.

Ronald Slaats

Na zijn studie aan de Tilburg University was Slaats in de periode 1986 tot 2013 werkzaam voor De Lage Landen, waar hij verschillende rollen vervulde in binnen- en buitenland. Van 2009 tot 2013 was hij CEO van De Lage Landen. 

Naast zijn nieuwe rol als lid van de Raad van Commissarissen van Welten is Slaats lid van de Raad van Bestuur van LeaseEurope, voorzitter van de Raad van Bestuur van Netherlands American Community Trust en lid van de Raad van Commissarissen van Pallieter Group.

Ronald Slaats - Welten

“Ronald heeft ruim twintig jaar ervaring in de financiële sector. Hij heeft zowel nationaal, als internationaal zijn sporen verdiend. Ik ben ervan overtuigd dat zijn uitgebreide expertise en gevoel voor de business voor Welten van grote meerwaarde zullen zijn", aldus Cees Welten (CEO van Welten).

 Positie van Welten helpen te verstevigen

 “Welten is een veelzijdige organisatie die zich de laatste jaren met veel bevlogenheid vernieuwt. Dat is ook nodig om de komende tijd in te kunnen spelen op de sterk veranderende markt. Het is een aansprekend en gevestigd merk en ik zie er erg naar uit de organisatie te helpen haar positie in het Nederlandse financiële landschap verder te verstevigen”, aldus Ronald Slaats.