Victor Verstappen van Rabobank naar BDO Consultants

10 juni 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profielen

Victor Verstappen heeft afgelopen maand Rabobank verruild voor BDO Consultants, de consultancytak van zakelijke dienstverlener BDO. Bij de bank was hij werkzaam als Teamleider Bijzonder Beheer. In zijn nieuwe rol gaat Verstappen leiding geven aan de Business Restructuring praktijk van BDO.

Victor Verstappen heeft jarenlange ervaring in het werkveld van Business Restructuring. Voordat hij bij BDO in dienst kwam was hij enkele jaren werkzaam voor Rabobank, waar hij zich onder andere bezig hield met de bankstrategie op zakelijke posten in Bijzonder Beheer. Daarvoor heeft hij als Interim Manager de nodige ervaring opgedaan op het gebied van reorganisaties, post merger integration en turnaround management.

Victor Verstappen - BDO

Bij BDO wordt Verstappen verantwoordelijk voor de afdeling Business Restructuring. Hij zal zich primair richten op herstructureringsvraagstukken, daarnaast zal hij veelvuldig worden ingezet als expert bij M&A processen als de koop en verkoop van ondernemingen, management buy-out’s, waardebepalingen en financieringen.

Naast zijn studie Bedrijfseconomie heeft Verstappen zijn propedeuse Nederlands Recht behaald. Tevens heeft hij de postdoctorale studies Certified Management Accountant (Vrije Universiteit) en Business Valuation (Rotterdam School of Management) doorlopen.