Banking Circle verbetert servicepositie Paymaster24

23 juli 2021 Banken.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Paymaster24 heeft Banking Circle uitgekozen om zijn servicepositie te verbeteren. De betaalspecialist helpt Paymaster24 om zijn betalingsverkeer te versnellen en het valuta aanbod voor zijn klanten uit te breiden.

Paymaster24 – een Payment Service Provider (PSP) – voorziet online bedrijven van oplossingen voor hun betalingsverkeer via verschillende betaalopties: waaronder credit- en debitcards, e-wallets en prepaid kaarten. Het PSP-bedrijf gaat gebruik maken van het B2B-betalingsplatform voor SEPA en internationale overschrijvingen van Banking Circle. Paymaster24 stelt dat ze zich – door het vereenvoudigen van het betaalproces – meer kan focussen op het verbeteren van de klantervaring.

Volgens Ayet Mnatsakanyan, Managing Director van Paymaster24, stelt de samenwerking met Banking Circle hen in staat om het bankennetwerk van Paymaster24 snel uit te breiden. “We kunnen aanzienlijk sneller en tegen lagere kosten internationale betalingen verzenden en ontvangen. De reputatie en ijzersterke beveiliging van Banking Circle maakt hen de beste partner om ons te helpen waarde toe te voegen aan ons huidige aanbod en onze klanten te voorzien van de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor internationale betalingen.”

Banking Circle verbetert servicepositie Paymaster24

Barrières wegnemen

Medeoprichter en CEO van Banking Circle Anders la Cour vult zijn collega aan. “Banking Circle levert een betaaloplossing die de klantproposities van financiële instellingen zoals Paymaster24 verbetert. Dit doen wij door het betalingsverkeer te stroomlijnen en de barrières voor internationale handel weg te nemen.”

“Paymaster24 deelt onze visie om de toegankelijkheid van grensoverschrijdende betalingen te vergroten, waardoor bedrijven hun internationale marktaandeel kunnen vergroten. Dat hun klanten de mogelijkheid hebben om te betalen op welke manier zij dat willen en in eigen valuta is een belangrijke stap op deze weg. We kijken uit naar de samenwerking met Paymaster24 om oplossingen op maat te ontwikkelen die voldoen aan de klantbehoefte en die waarde toevoegen aan hun propositie.”

Lees ook: Banking Circle en B4B Payments slaan handen in een