Banking Circle en B4B Payments slaan handen in een

29 juni 2021 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

B4B Payments heeft Banking Circle ingeschakeld voor de levering van betalingsinfrastructuur voor zijn zakelijke bankdiensten.  Banking Circle zal aanvankelijk Virtual IBAN’s en Safeguarding leveren voor klanten van B4B.

B4B Payments is leider op het gebied van fintech en zakelijke prepaid betalingen en levert al ruim vijftien jaar prepaid betalingsoplossingen aan bedrijven van elke omvang. Dankzij de samenwerking met Banking Circle kan B4B zijn klanten voorzien van “innovatieve, flexibele en tijdbesparende oplossingen voor het stroomlijnen of elimineren van verouderde financiële en accountingprocessen”.

Volgens Paul Swinton, medeoprichter en CEO van B4B, verandert Banking Circle de dynamiek van het wereldwijde betalingsecosysteem. “Met het opzetten van een wereldwijd bankennetwerk doet Banking Circle al het zware werk voor ons. Dankzij de samenwerking kunnen we snelle en kosteneffectieve oplossingen aan onze klanten aanbieden. We zien ons partnerschap daarom dan ook als een integraal onderdeel van onze ambitieuze ontwikkelingsplannen.”

Banking Circle en B4B Payments slaan handen in een

Hoge kosten en trage internationale betalingen aanpakken

“Het gevarieerde klantenbestand van B4B vereist flexibiliteit en aanpassingsvermogen om aan hun behoeften te voldoen”, voegt Banking Circle-CEO Anders la Cour toe. “We zijn verheugd dat we onze betalingsinfrastructuur kunnen bieden om hun service te ondersteunen. Het is de missie van Banking Circle om de hoge kosten en trage internationale betalingen aan te pakken. B4B herkent onze missie en deelt onze waarden.”

Lees ook: PayAlly verbeterd zijn diensten dankzij samenwerking Banking Circle