PayAlly verbeterd zijn diensten dankzij samenwerking Banking Circle

23 juni 2021 Banken.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

PayAlly gaat de samenwerking aan met Banking Circle om zijn internationale multi-valuta betalingsdiensten te verbeteren. De samenwerking biedt PayAlly – aanbieder van een geïntegreerd betalingsecosysteem voor het mkb – toegang tot “talloze betalingsmogelijkheden”, wat naar eigen zeggen resulteert in snellere en voordeligere internationale betalingen voor zijn e-commerce klanten.

De betalingsverwerker stelt dat het zijn missie is om met behulp van een geïntegreerde aanpak de kosten te halveren van het betalingsverkeer voor het mkb. “De diensten variëren van het aanbieden van rekeningstructuren, het uitgeven van betaalkaarten, factoring, Foreign Exchange, klantmanagementsystemen, boekhouding en E-facturatie. Door de hele keten in kaart te brengen, kunnen de kosten beheerst worden en kan op maat geadviseerd worden. PayAlly streeft ernaar om zijn klanten meer flexibiliteit en wendbaarheid te bieden door gebruik van zijn diensten.”

Volgens Rafal Andzejevsky, medeoprichter en CEO van PayAlly, biedt de samenwerking met Banking Circle hen extra routes voor internationale betalingen en stelt het hen in staat om deze betalingen in verschillende valuta’s sneller, efficiënter en soepeler uit te voeren dan voorheen. “Hierdoor kunnen onze klanten nog sneller en gemakkelijker geld verzenden en ontvangen, wat op zijn beurt weer bevorderlijk is voor hun cashflow en winstgevendheid.”

PayAlly verbeterd zijn diensten dankzij samenwerking Banking Circle

Een betrouwbaar, flexibel en internationaal betalingssysteem

De samenwerking tussen de twee partijen stelt de betalingsverwerker in staat om internationale betalingen en FX-eisen van zijn ruim 1000 zakelijke klanten te beheren. Banking Circle maakt onder andere lokale B2B-betalingen en internationale incasso’s mogelijk. Hiervoor is het niet meer noodzakelijk voor bedrijven om fysiek aanwezig te zijn in een land of een relatie met een correspondentbank te hebben. Kortom, PayAlly krijgt dankzij de samenwerking toegang tot een betrouwbaar en volledig flexibel grensoverschrijdend betalingssysteem.

“Met zijn missie om klantgerichte oplossingen te bieden die barrières voor internationale betalingen wegnemen en de financiële inclusie van het mkb vergroten, sluit de mentaliteit van PayAlly zeer nauw aan bij die van ons”, stelt Banking Circle-CEO en medeoprichter Anders la Cour. “Door samen te werken kunnen we PayAlly’s e-commerce klanten helpen internationaal uit te breiden zonder de hoge kosten en trage overboekingskosten die hen anders kunnen tegenhouden.”

Lees ook: Banking Circle sluit zich aan bij P27 Nordic Payments