ING organiseert WK-voorbeschouwing in Google Hangout

30 mei 2014 Banken.nl 2 min. leestijd
Profiel

Voorafgaand aan de uitzwaaiwedstrijd van Oranje tegen Ghana organiseert ING een voorbeschouwing in een Google Hangout on Air met Pierre van Hooijdonk, Viggo Waas en Barbara Barend. ING maakt vaker gebruik van Google Hangout om het gesprek met haar klanten aan te gaan.

Dialoog met Oranje supporters 

Met de WK Google Hangout on Air van aanstaande zaterdag gaan Pierre van Hooijdonk, Viggo Waas en Barbara Barend hun voorbeschouwing op het WK delen met Nederland en antwoord gaan geven op de vraag wat het volgens hen zal gaan worden. Zij zullen met Nederland in gesprek gaan en vragen beantwoorden.

Wat is de visie van Pierre van Hooijdonk op het WK? Wat voorspelt Barbara Barend voor Spanje - Nederland? En welke tip geeft Viggo Waas voor het invullen van de WK-pool? Deze en andere thema's komen ongetwijfeld ter sprake tijdens de Hangout waarbij zij live in gesprek gaan met 11 voetbalfans.

ING - Google Hangouts

Google Hangout on Air

In een Google Hangout on Air geven de drie voetbalexperts in een online videogesprek antwoord op de vragen van de deelnemers. Barend, van Hooijdonk en Waas zullen dit vanuit de Kuip in Rotterdam doen, de deelnemers kunnen vanuit huis meepraten vanaf hun laptop of computer. Voor degenen die niet rechtstreeks deelnemen in het gesprek is de Hangout uiteraard ook live te volgen via het Youtube-kanaal van de ING en via #INGWKhangout.
 
Er zijn 11 plekken beschikbaar om mee te praten in de Hangout. Aanmelden kan via deze link.

Grootste WK-pool van Nederland

In aanloop naar de start van het WK Voetbal 2014 in Brazilië start ING als hoofdsponsor van het Nederlandse elftal een WK-pool dat moet uitgroeien tot de grootste WK pool van Nederland. Deze WK-pool maakt onderdeel uit van de ING WK-campagne waarmee de bank haar betrokkenheid bij Oranje en de maatschappij wil laten zien.

Met de campagne, die startte op 17 mei, roept ING Nederland op om op www.watgaathetworden.nl voorspellingen voor de wedstrijden van het WK te doen. Deelnemers kunnen alle wedstrijden voorspellen maar ook alleen de losse wedstrijden, bijvoorbeeld van Oranje. In beide gevallen zijn er mooie prijzen te winnen. Iedereen kan meedoen. Individueel of met vrienden, familie, collega’s of met de sportvereniging in een aparte subpool.

Gerelateerde berichten

ING start campagne met grootste WK-pool van NL
CEO ING NL in dialoog met klanten via Google Hangout
ING organiseert eerste Facebook spreekuur over sparen