Omniplan voegt Maarten Boddeus toe aan directieteam

05 februari 2020 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Maarten Boddeus is per begin dit jaar toegetreden tot de directie van Omniplan. Boddeus was al sinds 2018 in dienst als senior consultant bij de Amsterdamse fintech-onderneming. In de functie van Directeur Product & Markt wordt hij verantwoordelijk voor product management en de commerciële activiteiten van de leverancier van personal finance software.

Omniplan is gespecialiseerd in het ontwerp van software waarmee consumenten hun financiële huishouding inzichtelijk kunnen maken. Die software levert Omniplan aan diverse grote Nederlandse financiële instellingen waaronder Rabobank en ING. Met behulp van software van Omniplan kunnen deze banken (geautomatiseerde) adviesdiensten leveren aan hun gebruikers.

De directie van Omniplan bestond aanvankelijk uit twee personen, Tom Ehren en Dick Verhaar. Sinds dit jaar worden ze daarin vergezeld door Boddeus, die zoals gezegd al als adviseur aan Omniplan verbonden was. Eerder was Boddeus ook betrokken bij de ontwikkeling van Hypotheken Data Netwerk (HDN). Zijn benoeming ging al op 1 januari in, maar de onderneming heeft ervoor gekozen om pas aan het eind van de betreffende maand hierover naar buiten te treden.

Voor Boddeus biedt de benoeming een nieuwe kans om te werken aan verbeteringen, waarvan zowel klanten als eindgebruikers van moeten profiteren. “Of het nu gaat om persoonlijk advies, robo-advies, hybride advies, financial planning, execution-only of online klantbediening, ik werk graag aan oplossingen die consument en adviseur helpen met het maken van financiële beslissingen. Hypotheken en financieel advies zijn altijd de inhoudelijke rode draad geweest in mijn loopbaan en ik ben ervan overtuigd dat er nog een wereld te winnen valt als het gaat om klanten persoonlijk inzicht en handelingsperspectief bieden met behulp van online tools. Daar zetten we met Omniplan vol op in.”