BNP Paribas Cardif scoort met woonlastenpropositie

23 april 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

De performance van BNP Paribas Cardif, onderdeel van de BNP Paribas, wordt door financieel adviseurs in 2013 wederom hoger gewaardeerd dan in voorgaande jaren. Op vrijwel alle gebieden laat BNP Paribas Cardif ieder jaar een verbetering zien ten opzichte van het jaar ervoor, zo blijkt uit de IG&H performancemonitor Inkomen 2013.

BNP Parisbas Cardif - Woonlastenpropositie

Gewaardeerde woonlastenpropositie

BNP Paribas Cardif ontstijgt de lat in de inkomensmarkt met een door adviseurs zeer gewaardeerde totaalpropositie voor woonlasten. De aantrekkelijke verzekering en het flexibele acceptatiebeleid worden door adviseurs het meest gewaardeerd. In vergelijking met concurrenten is het verzekeringsaanbod simpel en eenduidig. Onderscheidend vermogen is er verder op een snelle afhandeling en deskundige en vriendelijke medewerkers.

Verbeteringsslag continueren

“Deze uitslag is voor ons een mooie bevestiging van onze inspanningen om onze dienstverlening te blijven verbeteren”, aldus Marieke van Zuien, commercieel directeur van BNP Paribas Cardif. “Daarnaast helpen de resultaten ons om die verbeteringsslag te blijven continueren. Zo werken we hard aan de verbetering van onze digitale ondersteuning aan adviseurs. Ook besteden we in 2014, gezien de groeiende belangstelling van adviseurs en consument voor aanvullende diensten, meer aandacht aan Cardif Cares; ons aanbod van extra gratis services; zoals bijvoorbeeld het checken van een CV of sollicitatiebrief, het oefenen van een sollicitatiegesprek of het ontvangen van juridisch advies over een nieuw arbeidscontract.”