eyeOpen.nl verhuist volledig naar Knab

12 oktober 2017 Banken.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Online hypotheekadviseur eyeOpen.nl is deze maand volledig opgegaan in Knab. De hypotheekadviseur blijft gewoon bestaan, maar wel met een breder aanbod voor hun klanten en onder de vlag van Knab Hypotheken.

eyeOpen.nl werd opgericht als een brede financieel adviseur. In de beginjaren werd er online hulp en advies over hypotheken geboden, maar ook over lenen, sparen en verzekeren. De belangrijkste doelstelling was om consumenten laagdrempelig advies te geven over financiële producten. De hypotheekadviseur staat nog altijd achter die missie, maar richt zich sinds 2014 wel exclusief op online hypotheekadvisering. “Dat was nodig om dit complexe product helemaal goed te kunnen ontwikkelen”, aldus de organisatie. Drie jaar later en na een flinke groei in het klantenbestand (momenteel enkele duizenden) was het tijd voor een nieuwe stap.

Olivier Tardieu, Managing Director van eyeOpen.nl, spreekt van een perfecte timing voor de aansluiting bij Knab: “eyeOpen.nl is gegroeid van nul naar een serieuze speler in de hypotheekmarkt. Dit is het perfecte moment voor het bedrijf om de volgende stap te maken en onderdeel te worden van de financiële assistent Knab. Op deze manier regelen we niet alleen je hypotheek goed, snel en goedkoop, maar helpen we je ook op andere financiële vlakken zoals sparen, verzekeren en beleggen. Klanten krijgen daardoor nu en in de toekomst meer gemoedsrust in hun financiën en besparen ook nog eens meer geld. Wie wil dat nou niet?”
eyeOpen aangesloten bij Knab Knab en eyeOpen zijn geen onbekenden van elkaar. Eind 2016 startte Knab, dat zo’n 275 medewerkers en 155.000 klanten telt, reeds met het leveren van onafhankelijk online hypotheekadvies, waarbij het een samenwerking aanging met eyeOpen.nl. Die samenwerking is nu verder geformaliseerd en levert consumenten volgens de twee partijen belangrijke voordelen op. Zo blijft het online hypotheekadvies van eyeOpen bestaan, maar wordt hun dienstverlening vanuit Knab nu aangevuld met advies over verzekeringen, beleggen of sparen.

Robbert Bakker, CEO van Knab, geeft in een reactie aan: “We zijn heel blij dat we de mensen en de kennis van eyeOpen.nl kunnen toevoegen aan Knab. Hun diensten passen vanwege het online karakter en de hooggewaardeerde dienstverlening perfect bij Knab. We zijn nu in één klap weer een stuk relevanter voor onze klanten.”