ABN AMRO tot medio 2020 verbonden aan de jeugd van Ajax

21 april 2017 Banken.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

ABN AMRO heeft zich tot medio 2020 als partner verbonden aan de jeugd van Ajax. Met de verlenging van het bestaande samenwerkingscontract blijft ABN AMRO ten minste tot medio 2020 zichtbaar op de shirts van de jeugd, de Ajax vrouwen en de zaterdagamateurs.

Voorafgaand aan de finale van de ABN AMRO Future Cup hebben ABN AMRO en Ajax op sportpark de Toekomst de samenwerking met twee seizoenen verlengd. ABN AMRO blijft tot medio 2020 als Partner van de Toekomst aan Ajax verbonden en zal daarnaast ook maatschappelijk partner van Ajax blijven. Daarmee is een bedrag gemoeid van €2,9 miljoen per jaar.

De huidige overeenkomst liep tot medio 2018.Omdat beide partijen tevreden zijn met de samenwerking de afgelopen seizoenen en vertrouwen hebben in de toekomst, is besloten de overeenkomst vroegtijdig te verlengen met twee seizoenen.

ABN AMRO tot medio 2020 verbonden aan de jeugd van Ajax

Hiermee blijft ABN AMRO ten minste tot medio 2020 zichtbaar op de shirts van de jeugd, de Ajax vrouwen en de zaterdagamateurs. Daarnaast zal ABN AMRO betrokken zijn bij alle evenementen, toernooien en projecten van de jeugdopleiding. Op maatschappelijk gebied zullen de foundations van beide partijen nog intensiever gaan samenwerken, waarbij medewerkers van ABN AMRO als vrijwilliger bij projecten van de Ajax Foundation worden ingezet.

Ernst Boekhorst, Manager Brand, Sponsoring & Foundation ABN AMRO: “We zijn al jaren verbonden met Ajax en zijn trots dat we, als Partner van de Toekomst, ons contract weer met twee jaar verlengen. De afgelopen jaren hebben bewezen dat we nog steeds mooie dingen met elkaar kunnen ontwikkelen; van de Ajax vlog tot aan het inzetten van onze vrijwilligers bij maatschappelijke activiteiten. We blijven met Ajax ook de komende jaren investeren in talent en talentontwikkeling.”

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: “Deze tussentijdse verlenging met onze Partner van de Toekomst zie ik als een groot compliment. We hebben een lange historie en kennen elkaar goed. Direct vanaf de start van de huidige samenwerking op 1 januari 2015, hebben we samen reeds vele mooie projecten kunnen opzetten. Zowel maatschappelijk als op het gebied van talentontwikkeling. Ik kijk dan ook erg uit naar de komende seizoenen en verwacht dat de toekomst ons nog veel gaat brengen.”