ING Private Banking opent 10 nieuwe advieskantoren

16 januari 2014 Banken.nl 2 min. leestijd
Profiel

ING Private Banking wil in 2014 tien advieskantoren openen verspreid over Nederland. Volgens de bank heeft een lokale verankering van private bankers en toegankelijk advies een belangrijke meerwaarde. De eerste twee advieskantoren zijn al geopend. De eerste staat in Wassenaar en 14 januari is nummer twee in Amsterdam geopend. Vandaag is de opening van het derde advieskantoor in Bloemendaal.

Lokaal verankerd, toegankelijk advies

Eind 2014 zullen er tien Private Banking ‘hotspots’ zijn geopend, verdeeld over heel Nederland.  “We zien dat juist die lokale verankering een meerwaarde heeft. Daarom zorgen we ook voor private bankers met een band in de gemeenschap. Bernard Janssen, de banker in de Beethovenstraat, fietste hier als kind al langs op weg naar school. Kennis van de mensen in de buurt, weten wat er speelt, dat is waarmee wij het verschil maken als bank”, aldus Arnout Bloys van Treslong, Directeur Marketing ING Private Banking.
 

ING Private Banking opent kantoor

Particulier én zakelijk advies

Iedereen kan bij het heropende kantoor terecht, voor de dagelijkse bankzaken bijvoorbeeld of voor zakelijk advies.  “Binnen ING Private Banking is onze dienstverlening voor ondernemers de afgelopen tijd verder verbeterd. Door intensieve samenwerking met onze collega’s van de zakelijke tak van de bank kunnen we onze ondernemende klanten zakelijk en privé uitstekend bijstaan. Zo merken we dat we tegenwoordig echt worden herkend als de bank voor familiebedrijven”, aldus de marketing directeur.

Zelf je private banker kiezen

“ING Private Banking groeit en we doen er hiermee nog een schepje bovenop,” aldus Bloys van Treslong. Naast het opzetten van lokale kantoren met vaste teams van adviseurs, zet ING Private Banking ook op andere terreinen flinke stappen. Zo is de ‘Kies-uw-banker’-tool – waarbij mensen zélf hun adviseur kiezen – nog steeds uniek voor de Nederlandse markt. Bloys van Treslong: “Een persoonlijke klik is belangrijk. Dat onze klanten zelf hun private banker kunnen kiezen, wordt zeer gewaardeerd en komt de samenwerking ten goede.”