Job Segeth is de nieuwe CEO Stagiair van Welten

24 oktober 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na een intensief weekend op de campus in Vessem is Job Segeth verkozen tot de nieuwe persoonlijke stagiair van de CEO van Welten. De nieuwe CEO stagiair volgt Ivo Hopmans op die in 2011 verkozen werd.

Unieke stageplaats

Afgelopen weekend streden 40 enthousiaste HBO/HBO+ studenten om een unieke stageplaats, de persoonlijke stagiair van CEO Cees Welten.  Door middel van twee stemrondes op zaterdag- en zondagochtend werden 10 finalisten gekozen die een baangarantie van Welten hebben ontvangen. Eén van hen, de 22-jarige student Small Business & Retail Management Job Segeth, wist de sollicitatiecommissie te overtuigen en werd verkozen tot de nieuwe CEO stagiair.

Student wordt CEO met Welten Challenge

De sollicitatiecommissie - die onder meer bestond uit CEO Cees Welten en voormalig CEO stagiair Ivo Hopmans - koos voor Job vanwege zijn eigenheid en onbevangenheid. Job past in de visie van Welten om ambitieuze mensen een kansrijke omgeving te bieden, aldus Welten.

De stage van Job start in januari. Vanaf dat moment is hij deelgenoot van alle vergaderingen en besprekingen van de CEO.