SNS introduceert Zwitserleven internetspaarbank

24 juli 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Zwitserleven doet zijn intrede op de spaarmarkt met drie spaarproducten voor particulieren. Dat meldt de pensioenverzekeraar dinsdag. De nieuwe internetspaarbank, ZwitserlevenBank, is een handelsnaam van SNS Bank, omdat Zwitserleven zelf geen bankvergunning heeft. Met de spaarproducten wil Zwitserleven voorzien in de behoefte van haar klanten.

Nieuwe koers Zwitserleven met 3 spaarproducten

Vanaf deze week biedt Zwitserleven via ZwitserlevenBank haar klanten de mogelijkheid om te sparen. De pensioenverzekeraar biedt hiervoor 3 spaarproducten aan: Internetsparen, Maandsparen en Depositosparen. De spaarproducten kunnen alleen online worden geopend en beheerd en de spaarrente is volgens Zwitserleven concurrerend en hoger dan de spaarrentes bij ING, ABN AMRO en Rabobank. De spaarrente zal echter niet hoger zijn dan bij SNS Bank.

Zwitserleven introduceert nieuwe internetspaarbank

‘Er is in deze tijd een duidelijke behoefte aan eenvoudig te begrijpen spaarproducten. Met Zwitserleven Sparen willen wij dat iedereen kan sparen voor zijn financiële toekomst en zijn dromen kan realiseren’, aldus directievoorzitter Maarten Edixhoven van Zwitserleven.

Bij minimaal €2500 inleg of bijstorten van €2500 euro, doneert Zwitserleven €5 aan Nationaal Fonds Kinderhulp (NFK). Het NFK gebruikt dit geld om kinderwensen te vervullen

Het Zwiterleven gevoel ook voor spaarders

‘Wij willen Nederland het ZwitserlevenGevoel geven. Dat doen we aan de ene kant door heel goed voor de tegoeden van onze pensioendeelnemers te zorgen. Maar aan de andere kant stimuleren we alle Nederlanders om nu vooruit te denken, zodat ze hun dromen in de toekomst kunnen laten uitkomen. Daar sparen mensen voor,’ aldus Maarten Edixhoven.