Hello bank! gaat partnership aan met Tomorrowland

11 juli 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Hello bank! herkent in dancefestival Tomorrowland dezelfde drive en ambitie om innovatief in te spelen op veranderende verwachtingen en behoeften. Als bank voor de mobiele generatie wil Hello bank! zich graag aansluiten bij de Tomorrowland-beleving en haar steentje bijdragen aan het succes van dit internationale dancefestival dat plaatsvindt van 26 tot en met 28 juli 2013.

Betaalcomfort op het festival

Op het festival Hello bank! een prepaid kaart introduceren. Steeds meer bezoekers zijn op zoek naar een eenvoudige en veilige all-in-one oplossing voor hun uitgaven op het festival. De prepaid kaart is hiervoor de ideale oplossing. Ondertussen kunnen zo’n 2.000 bezoekers gebruikmaken van deze prepaid kaart en zo het comfort hebben om al vooraf hun uitgaven te regelen. Daarnaast staat Hello bank! ook in voor twee bankautomaten op het festivalterrein. De komende jaren wordt de samenwerking verder uitgebreid en kan er sneller worden ingespeeld op de vele mobiele innovaties.

Hello bank - tomorrowland

Innovatief smartphonegebruik als wedstrijd voor bloggers

Als bank die de mobile lifestyle wil stimuleren, gaat Hello bank! op zoek naar originele en vernieuwende manieren om Tomorrowland met een smartphone maximaal te beleven. De 'bank in een app' nodigt de digitale community uit om hun meest innovatieve ideeën te tonen. "We richten ons specifiek tot de bloggers omdat zijn hun smartphone of tablet als verlengstuk van zichzelf beschouwen", aldus Tom Kestens van Hello bank!. "Vijf bloggers krijgen de kans om hun idee op het festival uit te testen en hun ervaringen voor, tijdens en na Tomorrowland te delen."

Eerste volledige mobiele bank

Op donderdag 16 mei is door BNP Paribas een nieuwe online bank geïntroduceerd in België en Duitsland: Hello Bank!; een Europese, 100% digitale en uitsluitend mobiele bank.