TriFinance | Werken bij

Werken bij TriFinance betekent werken in een platte netwerkorganisatie met pragmatische collega’s. De groei van onze medewerkers - Me inc.®’ers (me incorporated) - staat voorop. Wij zijn ervan overtuigd, dat medewerkers, die zich ontwikkelen betere oplossingen leveren voor onze klanten: “Furthering people for better performance in Do-How”.

Don't predict your future - Create it together with TriFinance

Toekomstbestendig maken van de financiële sector

Het is onze missie om duurzame oplossingen te bieden waardoor banken en verzekeraars relevant blijven voor hun klanten. Dit doen we door hen te helpen bij het opzetten en uitvoeren van nieuwe activiteiten die optimaal aansluiten bij de klantverwachtingen, die zijn veranderd als gevolg van de digitale mogelijkheden. Met onze aanpak leveren wij onze bijdrage aan het toekomstbestendig maken van de financiële sector.

Dit doen we in onderstaande domeinen:TriFinance - Dienstverlening

Project Consultant Financial Institutions

Om Project Consultant Financial Institutions te worden ben je allereerst een professional met drive. Je bent pragmatisch ingesteld, durft elke uitdaging aan te gaan door de regie te nemen, kennis te delen en samen te werken. Daarnaast ben je gewend te werken met de meest moderne applicaties en tooling, maak je slim gebruik van data en pas je de scrum methodiek toe in jouw aanpak. Organisatiestructuren, operationele processen, IT-systemen en wet- en regelgeving zijn belangrijke uitgangspunten. Vanzelfsprekend met oog voor de toegevoegde waarde die technologie biedt, maar de cultuur en de mensen in de organisatie vind jij minstens zo belangrijk.

Traineeship Financiele sector

Ben je net of bijna afgestudeerd in de richting Business Economics, Finance of IT met bijvoorbeeld een data science specialisatie? En, ben je klaar voor een vliegende start in de financiële sector? Dan is het traineeship van TriFinance voor de financiële sector iets voor jou. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze website. Daar vind je meer informatie over ons traineeship Financiële sector. Of stuur een mail naar traineeship@trifinance.nl

Persoonlijke ontwikkeling centraal

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij TriFinance altijd centraal. Dit leggen we vast in jouw persoonlijk ontwikkelplan. Aan de hand van enerzijds jouw ambities en doelen en anderzijds jouw huidige kennis en vaardigheden, bepalen we jouw ontwikkelplan. Wij geloven in learning on-the-job, dus bekijken we samen met jou welke opdracht het beste past in jouw ontwikkelplan. Bij klanten voer je projecten zelfstandig uit of samen met collega’s. Op die manier krijg je een kijkje in de keukens van verschillende banken en verzekeraars, zodat je de richting kunt bepalen, die jou dichter bij het behalen van jouw doel brengt. Door gevarieerde praktijkervaring op te doen gaat jouw leercurve steil omhoog en ontwikkel je soft skills, waar je de rest van jouw carrière profijt van zult hebben! Het leren en ontwikkelen “on-the-job” vullen we aan met collectieve opleidingen en maatwerkopleidingen.

BaseCamp

Vanuit het BaseCamp ondersteunen we jou met een intern team van professionals op het gebied van Care, Business en Communicatie. Naast inhoudelijk en werkgerelateerde zaken staat het BaseCamp voor je klaar met maandelijkse meetings, workshops, bijeenkomsten  en gezellige team- activiteiten.

Meer informatie?

Voor meer informatie over jouw carrièremogelijkheden bij TriFinance bezoek je onze website. Op onze website vind je meer informatie over het werken voor de financiële sector en onze actuele vacatures.

Of neem contact op met Marieke van der Aa, Recruiter Financial Institutions

e-mail : marieke.vanderaa@trifinance.nl
telefoon : +31 6 81 32 7686

TriFinance | Nieuws