TriFinance

TriFinance is een internationale netwerkorganisatie die zich richt op de groei van mensen en een breed scala aan op maat gemaakte diensten aanbiedt op het gebied van finance, operations en adviesverlening. Met meer dan 1.000 pragmatisch ingestelde en ondernemende professionals, ondersteunen we klanten vanuit dertien kantoren in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Dankzij ons internationale netwerk zijn we in staat om snel nieuwe verbindingen te leggen en kennis en inzichten te delen. In plaats van dikke rapporten te leveren, bieden wij concrete en passende oplossingen.

Bedrijfsfilosofie

De groei van onze medewerkers staat voorop. Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers die zich ontwikkelen betere oplossingen leveren voor onze klanten. Wij noemen dit: “Furthering people for better performance in Do-How”.

Financial Institutions - TriFinance

Focus op de financiële sector

Met die Do-How aanpak richten wij ons met de Business Unit Financial Institutions op de financiële sector. We bieden advies, interim management en tijdelijke ondersteuning op projectbasis aan banken, verzekeraars en andere financiële instellingen. Onze Consultants brengen waardevolle ervaring en expertise mee op het gebied van o.a. Risk, Compliance en Procesmanagement. 

Een toekomstbestendige financiële sector

Onze missie is om duurzame oplossingen te bieden waardoor u relevant blijft voor uw klanten. We helpen u bij het opzetten en uitvoeren van nieuwe activiteiten die optimaal aansluiten bij de veranderende klantverwachtingen als gevolg van de digitale mogelijkheden en aanpassingen in wet- en regelgeving. Met onze aanpak dragen we bij aan het toekomstbestendig maken van de financiële sector.

TriFinance - Diensten

Van inzicht tot realisatie

Met onze aanpak bieden we direct toepasbaar advies en ondersteunen we indien gewenst bij de implementatie ervan. Ons team is vertrouwd met moderne IT tooling en een lean/agile manier van werken. TriFinance Financial Institutions gaat verder dan alleen advies; we streven naar het omzetten van inzichten naar realisatie.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website, www.trifinance.nl, waar u gedetailleerdere informatie vindt over onze oplossingen voor de financiële sector.

U kunt ook contact opnemen met Bert Sebus, Business Unit Leader Financial Institutions.

E-mail: bert.sebus@trifinance.nl
Telefoon: +31 6 19 91 08 38

TriFinance | Nieuws