TriFinance

TriFinance is een internationale netwerkorganisatie die de groei van mensen voorop stelt en tal van op maat gemaakte diensten in finance, operations en adviesverlening aanbiedt. We bieden u ruim zevenhonderdvijftig pragmatisch ingestelde en ondernemende professionals - Me inc.®’ers (me incorporated) aan. We staan u met onze dienstverlening bij in Nederland, België en Duitsland. Dankzij ons internationale netwerk zijn wij in staat snel nieuwe verbindingen te leggen en kennis en inzichten met u te delen. We leveren geen dikke rapporten maar wel concrete en passende oplossingen.

Bedrijfsfilosofie

De groei van onze medewerkers - Me inc.®’ers (me incorporated) - staat voorop. Wij zijn ervan overtuigd, dat medewerkers, die zich ontwikkelen betere oplossingen leveren voor onze klanten:“Furthering people for better performance in Do-How”.Financial Institutions - TriFinance

Focus op de financiële sector

Met die Do-How aanpak richten wij ons met de Business Unit Financial Institutions op de financiële sector. Financial Institutions is één van de de business units van TriFinance. Banken, verzekeraars en andere financiële instellingen ondersteunen we met advies, interim management en tijdelijke ondersteuning door Project Consultants. Onze Project Consultants brengen ervaring en expertise mee in de domeinen Risk & Compliance, Business Control en Business implementatie.TriFinance - Dienstverlening

Een toekomstbestendige financiële sector

Het is onze missie om duurzame oplossingen te bieden waardoor u relevant blijft voor uw klanten. Dit doen we door u te helpen bij het opzetten en uitvoeren van nieuwe activiteiten die optimaal aansluiten bij de klantverwachtingen, die zijn veranderd als gevolg van de digitale mogelijkheden. Met onze aanpak leveren wij onze bijdrage aan het toekomstbestendig maken van de financiële sector.

Van inzicht tot realisatie

Met een pragmatische aanpak leveren wij direct toepasbaar advies en helpen desgewenst met de implementatie hiervan. Ons team is opgegroeid met moderne IT en tooling, werken slim met data conform de agile/scrum methodiek. TriFinance Financial Institutions gaat voorbij advies, van inzicht tot realisatie.

Meer informatie?

Voor meer informatie bezoekt u onze website. Daar vindt u meer informatie over onze oplossingen voor de financiële sector.

Of neem contact met Rob Smeets, Business Unit Leader Financial Institutions.
e-mail : rob.smeets@trifinance.nl
telefoon : +31 6 - 27 04 70 90

TriFinance | Nieuws