Partner in Compliance

Bij Partner in Compliance hebben we een passie voor compliance en integriteit. Onze professionals helpen klanten in Nederland, de Caribbean en Suriname met een pragmatische en hands-on aanpak. We hebben al veel klanten mogen helpen. Of het nu gaat om advisering, projecten, het uitvoeren van integriteitsonderzoeken, het leveren van een externe compliance officer of het geven van opleidingen: we gaan samen op weg naar integriteit.

Samen op weg naar integriteit

Jouw partner voor compliance advisering, projecten en opleidingen

Partner in Compliance is in ruim tien jaar uitgegroeid tot een onafhankelijk compliance consultancybureau met meer dan honderd medewerkers. Onze organisatie biedt diepgaande compliance-kennis en consultants met ruime ervaring in het vertalen van wet- en regelgeving naar de praktijk. Vanwege de groeiende vraag naar onze opleidingen hebben wij begin 2023 onze dienstverlening verder uitgebreid met de Partner in Compliance Academy.

Consultancy en projecten

Onze professionals zijn experts op het gebied van compliance, anti-witwassen, anti-fraude en anti-corruptie, privacy en gegevensbescherming en als externe vertrouwenspersoon. Daarmee hebben we vele expertises in huis en kunnen we klanten helpen op een scala aan onderwerpen op het gebied van compliance integriteit. In ons advies stoppen we niet bij ‘de wet zegt dit…’, maar we maken een praktische doorvertaling, op basis van best practices. Ons advies gaat verder dan wát er gedaan moet worden. We vertellen ook hóe en kunnen helpen bij de implementatie.

Met onze kennis van compliance én ervaring met projectmanagement, zijn we ook de partner voor projecten. Bijvoorbeeld bij het wegwerken van een backlog op het gebied van CDD, transactiemonitoring of ad-hoc-themaonderzoeken. Wij doen dit zowel op locatie als in ons eigen KYC Centre. Wij kunnen volledig ontzorgen bij dagelijkse werkzaamheden en bij end-to-end projecten.

Opleidingen

Wij bieden een breed aanbod aan trainingen en gecertificeerde opleidingen, zowel via onze Partner in Compliance Academy als incompany en maatwerk. Ons programma-aanbod bestaat uit opleidingen op het gebied van compliance en integriteit, anti-witwassen, sanctiewetgeving, anti-fraude en anti-corruptie, privacy en gegevensbescherming en awareness.

In de afgelopen jaren zijn wij tientallen langdurige relaties aangegaan met klanten.

Dit zijn (inter)nationale organisaties in verschillende sectoren, vooral binnen maar ook buiten de financiële sector. Binnen de financiële sector bedienen wij banken, vermogensbeheerders, cryptobedrijven, betaalinstellingen, pensioenfondsen en verzekeraars. 

Meer weten over Partner in Compliance

Neem vooral een kijkje op onze website. Daar vind je meer informatie over onze expertises en onze mensen.

Of neem contact op met:
Mark Janssen, manager Business Development, mark.janssen@partnerincompliance.nl

+31 20 3080 680

We helpen je graag.

Partner in Compliance | Nieuws