Keyless Technologies

Onze missie bij Keyless is om mensen en organisaties een toekomst te bieden zonder password, waarbij de gebruiker de sleutel is. Wij doen dit op een manier die mensen in staat stelt om in te loggen op iedere app of dienst, vanaf elk apparaat, gemakkelijk en veilig in de wetenschap dat de privacy in acht wordt gehouden, en voor organisaties om de veiligheid en compliance voor hun systemen en gebruikers op het hoogste nivo te behouden.

De Keyless privacy-by-design technologie maakt gebruik van innovatieve, gepatenteerde cryptografische technieken en veilige multi-party computing. Wanneer een gebruiker zich inschrijft via Keyless, wordt zijn biometrische sjabloon versleuteld, opgedeeld en opgeslagen over meerdere servers. Zelfs als een server wordt gecompromitteerd, zouden de aanvallers nooit toegang hebben tot de volledige dataset. Het sjabloon van de gebruiker wordt ook verwijderd van het apparaat dat hij heeft gebruikt om zich mee aan te melden.

Wanneer de volgende keer om authenticatie wordt gevraagd, kijkt de gebruiker in de camera en worden zijn gegevens vergeleken met de opgeslagen 'delen'; hierdoor wordt op geen enkel moment het volledige sjabloon hersteld. De manier waarop Keyless-technologie gegevens verwerkt en opslaat, betekent dat Keyless de GDPR standaarden overtreffen (er wordt geen persoonlijk identificeerbare informatie opgeslagen) en gecertificeerd is voor PSD2. 

Dit is vooral van groot belang voor sterk gereguleerde sectoren, zoals financiële diensten, of voor sectoren die uitdagingen hebben met datalekken als gevolg van het delen van credentials, zoals streaming diensten. Keyless' technologie zorgt ervoor dat het de persoon is en niet een apparaat, die op een private en veilige manier wordt geauthenticeerd. Het eenvoudige registratie- en verificatieproces is ook zeer intuïtief ontworpen om een zeer goede gebruikerservaring te bereiken.

Neem contact op als u wilt weten hoe Keyless-technologie voor u kan werken.

Keyless Technologies | Nieuws