House of Performance

Wie zijn wij?

Wij zijn House of Performance, een management consultancy bureau. En al 20 jaar dé specialist in het continu verbeteren van prestaties op de werkvloer. Door mensen en teams te laten excelleren, behalen wij duurzame resultaten voor onze klanten: top 10 spelers in sectoren als finance, retail, zorg, mobiliteit, energie en overheid. Binnen én buiten Nederland.

Waar kunnen we je bij helpen?

House of Performance kijkt integraal naar jouw vraagstuk. Dat wil zeggen dat we geloven dat medewerkerstevredenheid, klantgerichtheid en rendement altijd hand in hand gaan. We kijken naar wat beter kan en bieden concrete instrumenten om die verbetering te realiseren. Dat doen we o.a. met vlijmscherpe analyses, op basis van feiten en cijfers. Ook zetten we bijvoorbeeld gamification in om schaalbare gedragsverandering te realiseren. Wij verbeteren de wendbaarheid van organisaties door Agile werken te implementeren. En we helpen organisaties relevant te blijven door optimaal gebruik te maken van technologische oplossingen door datagedreven werken en bijvoorbeeld de inzet van RPA.

Hoe werken we graag met je samen?

House of Performance werkt waardengedreven. Onze kernwaarden authenticiteitreciprociteit en intensiteit bepalen onze koers. Ze zijn een deel van ons, komen voort uit onze passie en geven ons handelen richting. In onze samenwerking zul je ze herkennen.

Ook onze visie om in 2025 uitsluitend 100% duurzame projecten voor mens en maatschappij te realiseren, komt uit diezelfde kernwaarden voort. Net als ons House of Sharing initiatief, waarmee we organisaties met sociaal-maatschappelijke impact begeleiden om niet. Dat vinden we reciproque.

House of Performance | Nieuws