House of Performance event voor banking managers

08 mei 2013 Banken.nl 1 min. leestijd

Op 7 juni organiseert House of Performance het kennisevent ‘Full House 2013’ voor professionals werkzaam in de bankensector. Op het kantoor van het adviesbureau zullen zo’n 100 leidinggevenden uit de bankensector in gesprek gaan over de toekomst van de branche.

Verandering
De toekomst van bankieren is veranderlijk. Toenemende wet- en regelgeving uit Den Haag en Europa zet de banken via de toezichthouders onder druk. Klanten hebben steeds meer kennis en stellen hogere eisen aan hun bank. Bovendien wordt de dienstverlening van banken op de proef gesteld door innovaties zoals mobiel internet, sociale media en overige alternatieven voor ‘traditioneel’ bankieren.

House of Performance event voor banking managers

Programma
Het programma start met een plenaire sessie met Jan de Wit, voorzitter parlementaire commissie onderzoek financieel stelsel. Centraal staat de impact van de politiek en de samenleving op de toekomst van bankieren. Hierna vinden break-out sessies plaats over wat de toekomstbeelden over bankieren betekenen voor werknemers op de werkvloer. Deelnemers kunnen in 2 rondes deelnemen aan 4 sessies: 
1. Hoe kunnen bankiers en politici samenwerken om te bouwen aan de toekomst? 
2. Building the future with Organisational Behaviour Management
3. Leren is de sleutel tot de toekomst 
4. Bouwen aan de toekomst is sturen in de juiste richting

Zie het evenement ‘Full House 2013’ voor meer informatie en inschrijving.