Aegon benoemt de Canadees Button definitief tot CFO

16 mei 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De Canadees Darryl Button is door de aandeelhouders definitief benoemd tot de nieuwe CFO van Aegon. Hiermee is de opvolging van de huidige financiële topman Jan Nooitgedagt een feit. Nooitgedagt gaat, zoals eind vorig jaar al aangekondigd, met pensioen.

Button is een bekend gezicht binnen Aegon. Hij geeft reeds leiding aan de financiële afdelingen van Aegon. Daarvoor was hij 8 jaar lang CFO van de Amerikaanse divisie van Aegon.

Darryl Button - CFO AEGON

Over Darryl Button

Darryl Button is op 1 september 2012 benoemd tot Executive Vice President en Hoofd van het Corporate Financial Center. Zijn huidige verantwoordelijkheid omvat actuariële werkzaamheden, accounting en rapportage, treasury en kapitaalmanagement, belastingen en investor relations.

Darryl Button begon zijn carrière bij Aegon in 1999 als Director of Product Development and Risk Management van de divisie Institutional Markets van Aegon USA. Darryl werd in 2002 Corporate Actuary voor Aegon USA en in 2005 Chief Financial Officer van Aegon Amerika. In deze functie was Darryl eindverantwoordelijk voor het managen van de balans voor de Amerikaanse activiteiten. In de periode 2008 – 2011 heeft hij er de positie van Chairman en Executive Manager voor de Canadese activiteiten bij gekregen. Voordat Darryl bij Aegon aantrad, werkte hij bij Mutual Life Insurance Co. of Canada.