Rabobank gunt 5 jarig IT ADM contract aan Ordina

15 april 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profielen

Rabobank heeft haar samenwerking met Ordina met vijf jaar verlengd. Het ICT adviesbureau zal, als één van de strategische partners op het gebied van Application Development & Maintenance (ADM), zorg blijven dragen voor het ontwerpen, bouwen en testen van ICT applicaties van Rabobank. Financiële details van de deal zijn door beide partijen niet naar buiten gebracht.
 
De 5-jarige contractverlenging is volgens SNS Securities analist Johan van der Hooven positief nieuws voor Ordina. "Rabobank hoort bij de tien grootste klanten van Ordina, die samen goed zijn voor 56% van de omzet''.
 
Stépan Breedveld, CEO van Ordina: “Wij zijn bijzonder trots dat Rabobank Ordina wederom geselecteerd heeft als strategische ICT-partner voor de komende 5 jaren. Sinds 2007 hebben we aangetoond dat Ordina een stabiele en betrokken partner is, die zorg draagt voor continuïteit in de dienstverlening en betrouwbaar is in het leveren van de benodigde kennis, kunde en ervaring op het Rabobank applicatielandschap.”
 
René Steenvoorden, CIO van Rabobank: “Ordina is als Nederlandse ICT-partner uitstekend gepositioneerd om invulling te geven aan de cruciale wensen en eisen van Rabobank op het gebied van het waarborgen van de continuïteit in dienstverlening, het verbeteren van de effectiviteit tegen marktconforme tarieven en de toegang tot ICT-talent.”