SNS Bank verbreedt assortiment met zorgverzekering

08 november 2012 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Vanaf november 2012 biedt SNS Bank haar klanten ook een zorgverzekering aan. De bank wil hiermee ook op zorggebied klanten helpen hun budget in de hand te houden. SNS Bank zal de Zorg-op-maatpolis van CZ aanbieden met een collectiviteitskorting van 8 procent op de basisverzekering. De bank biedt verder drie aanvullende verzekeringen: Gezin Goed, Gezin Beter en Gezin Best. Met deze korting komt de basispremie uit op € 97,15 per maand. Op de aanvullende verzekeringen krijgen klanten van SNS Bank 10 procent korting.

Bewuste klanten

Met de introductie van de Zorg-op-maatpolis breidt SNS Bank haar verzekeringsassortiment verder uit. Ton Timmerman, directeur Advies SNS Bank: “Ook bij de zorgverzekering kijken consumenten, naast de dekking, heel bewust naar de kosten ervan. Kijk naar de hevigheid van de discussie over de toekomstige zorgpremie. SNS Bank wil haar klanten helpen ook op dit gebied hun uitgaven in de hand te houden en doet dat met een basiszorgverzekering en verschillende aanvullende verzekeringen tegen een goede premie. Dat biedt onze klanten de mogelijkheid om te kiezen voor een op maat gesneden dekking. En er zo voor te zorgen dat alles goed is geregeld mocht hen of een van hun dierbaren iets overkomen.”

Interessante extra's

De aanvullende verzekeringen hebben specifieke vergoedingen voor klanten van SNS Bank. Bijvoorbeeld extra kraamzorg, fysiotherapie en orthodontie tot 18 jaar. Klanten die kiezen voor de Zorg-op-maatpolis worden klant bij CZ, maken gebruik van de service van CZ en declareren ook rechtstreeks bij CZ.