Twee nieuwe consultants voor Voogt Pijl & Partners

04 januari 2011 Banken.nl 1 min. leestijd

Voogt Pijl & Partners heeft in de afgelopen maanden twee nieuwe management consultants in dienst genomen: Leander Schapendonk en Pascal Breet.

Over Leander Schapendonk

Leander Schapendonk heeft zich na zijn studie Organisatie-wetenschappen gericht op verandermanagement. Bij zijn vorige werkgever APG heeft zijn management traineeship al snel geleid tot steeds zwaardere managementfuncties. Laatstelijk is hij op centraal niveau verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van nieuwe dienstverleningsconcepten voor ondermeer APG en Loyalis. De kracht van Leander ligt in het schakelen tussen de diverse niveaus binnen de organisatie. Zijn affiniteit met inrichtingsvraagstukken van financiële organisaties zorgt er voor dat hij zich breed heeft ontwikkeld. Leander is sinds oktober 2010 in dienst bij Voogt Pijl & Partners.

Over Pascal Breet

Na zijn MBA opleiding in Barcelona (specialisatie Strategy and supply chain management) is Pascal Breet meest recentelijk werkzaam geweest voor Capgemini Consulting waar hij veel ervaring heeft opgedaan binnen ABN AMRO. Pascal bezit de capaciteit om met creatieve oplossingen te komen, is openminded, heeft een breed business consulting profiel en een internationale achtergrond (VS, Hong Kong en Spanje). Pascal Breet is sinds 1 januari 2011 in dienst bij Voogt Pijl & Partners.