6 HR professionals uit bankensector in HR Top 100

20 november 2014 Banken.nl 1 min. leestijd

In de HR top 100 ranking van 2014 staan 6 HR professionals uit de bankensector, werkzaam bij ING, ABN AMRO, WestlandUtrecht, BinckBank, Obvion, en toezichthouder AFM. Voor de ranking zijn de top 100 HR leiders geselecteerd die erkend worden voor hun inspirerende visies en inzichten met betrekking tot de laatste HR ontwikkelingen en trends. Het HRtop100 event wordt jaarlijks georganiseerd door de HR Community en RaymakersvdBruggen. 

HR top 100
Ieder jaar brengen HR Community, een platform gericht op HR & Change en RaymakersvdBruggen (RvdB), een HR Sourcing en consultancybureau in samenwerking met platform P&O Actueel een ranking uit met daarin de top 100 HR professionals. Op 8 december vindt in het kader van deze ranking het HRtop100 event plaats in de Kruitfabriek in Muiden, waarbij awards zullen worden uitgereikt aan enkele van deze genomineerde HR professionals. Daarnaast zullen sommigen van hen en diverse overige sprekers uit de branche hun opwachting maken. Er wordt onder meer een vakjuryprijs en een publieksprijs uitgereikt aan HR leiders die hun branchegenoten inspireren met hun visie, kennis en inzichten.

Ook de bankensector is volop vertegenwoordigd in de ranking, zes HR professionals uit de branche maken deel uit van de top 100 ranglijst en zijn werkzaam bij ABN AMRO, ING, Obvion, AFM, WestlandUtrecht Bank en BinckBank. Een overzicht van deze genomineerde HR professionals, hun functie en hun organisatie:

Bankiers-in-HR-Top-100 - 2

- Hein Knaapen, Global Head of HR bij ING International
- Martine Brands, Hoofd Personeel en Organisatie bij Autoriteit Financiële Markten
- David Hulsenbek, Head of HR Private Banking bij ABN AMRO
- Cees Eindhoven, Director HR bij WestlandUtrecht Bank
- Guido Sauren, Adjunct-Directeur/Directeur HR bij Obvion
- Sonja van Gurp, Manager HR bij BinckBank