ABN AMRO meest uitgebreide mobiel bankieren app

12 november 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De mobiel bankieren app van ABN AMRO is voor de derde keer op rij uitgeroepen tot meest uitgebreide app van Nederland. In totaal biedt de app 57 functionaliteiten, 24 meer dan een half jaar geleden. Banken.nl sprak met Jessica Niewierra, Directeur Internet & Mobiel bij ABN AMRO.

Uit het onderzoek blijkt dat Nederlandse banken het afgelopen half jaar flink hebben geïnvesteerd in de ontwikkeling van hun mobiel bankieren apps. Niet eerder groeide het aantal opties in de mobiel bankieren apps zo hard - gemiddeld is over de gehele linie het aantal functies met 73% toegenomen.

App functionaliteit van Banken

Volgens Niewierra heeft de toenemende focus op mobiel bankieren een logische verklaring: "Klanten willen altijd en overal kunnen bankieren en we zetten ons continu ervoor in om dat voor hen mogelijk te maken en om de Mobiel Bankieren app telkens verder voor hen te verbeteren." Tegen deze achtergrond heeft de bank al enige tijd geleden mobiel bankieren aangewezen als een van de belangrijkste strategische doelstellingen. Met succes, want in de twee eerdere edities van de Banken.nl app vergelijking stond ABN AMRO bovenaan.

In de nieuwe editie komt de bank wederom als beste uit de bus. Niewierra toont zich verheugd over de resultaten: "Het aantal logins per maand in de Mobiel Bankieren app is gestegen naar 45 miljoen per maand en is inmiddels méér dan drie keer zo hoog als het aantal maandelijkse logins in Internet Bankieren". 

ABN AMRO - Mobiel Bankieren

Voor het persbericht: Aantal functies in mobiel bankieren apps fors toegenomen klik hier.