Directeur Knab nodigt klanten uit voor een gesprek

07 november 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Om klanten te betrekken bij de verdere ontwikkeling van de diensten van Knab organiseert de online bank ‘Knab Open’. Klanten worden uitgenodigd door de directeur René Frijters om met hem op het kantoor in Hoofddorp in gesprek te gaan over hun ervaringen tot nu toe en mogelijke verbeterpunten. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om tijdens Knab Open eens een kijkje te komen nemen bij Knab.

Knab Open
Drie weken geleden vond de allereerste Knab Open plaats. Een geslaagde avond waarop zo’n 15 klanten werden verwelkomd. Er werden ervaringen uitgewisseld, vragen gesteld, verbeterpunten aangedragen en er werd flink gediscussieerd. De avond leverde waardevolle input op waarop Knab verder kan bouwen.

Knab - Het voordeel van een online bank

"Wij vonden het een inspirerende avond, en blijven nieuwsgierig naar onze klanten. Er werd flink gediscussieerd. Daar houden we van!", aldus René Frijters.

Deze methode om met klanten in gesprek te gaan smaakt blijkbaar naar meer. Op 26 november organiseert Knab alweer de tweede editie van Knab Open.

Wil je hier aan deelnemen, meld je hier aan!