ABN AMRO verruimt openingstijden van haar kantoren

02 oktober 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Vanaf oktober verruimt ABN AMRO haar openingstijden van haar bankkantoren. De bank zegt hiermee in te spelen in de veranderde behoefte van haar klanten.

Frans Woelders, algemeen directeur Retail ABN AMRO: "Ook al doen onze klanten hun bankzaken steeds meer online, het bankkantoor blijft een belangrijke plek innemen in onze dienstverlening. Onze klanten geven regelmatig aan graag ’s avonds en in het weekend langs te willen komen. Met onze aangepaste dienstverlening voldoen wij aan die wens".

ABN AMRO - Openingstijden

In grotere steden kunnen klanten bij de grotere kantoren door de week terecht tussen 9 en 18 uur, op zaterdag van 10 tot tenminste 14 uur en minimaal op één vaste avond per week. Ook is op afspraak een bezoek op een andere avond mogelijk. In kleinere steden zijn grotere kantoren open van 10 tot 18 uur en afhankelijk van de lokale klantbehoefte en marktomstandigheden is er een avondopening en/of is het kantoor op zaterdag open. De rest van de kantoren bepalen zelf de openingstijden op basis van de lokale behoeften.

ABN AMRO heeft zo’n 300 kantoren verspreid over Nederland.