8 banken genomineerd voor beste Website van het Jaar

30 september 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Acht banken zijn genomineerd voor de verkiezing voor beste Website van het Jaar, de grootste online publieksprijs voor de beste internetsite. In de categorie Banken & Beleggen zijn dit jaar ING, ABN AMRO, BinckBank, Triodos Bank, ASN Bank, Alex, Rabobank en SNS Bank genomineerd. Op donderdag 27 november worden de winnaars bekend gemaakt van de populairste en beste website.

Website van het Jaar verkiezing

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs voor de beste internetsite. De verkiezing is onafhankelijk en objectief en wordt sinds 14 jaar uitgevoerd door analytics en insights leverancier MetrixLab. 

In de periode 29 september t/m 7 november kan het Nederlandse publiek in 23 categorieën haar favoriet beoordelen op inhoud, navigatie en ontwerp. De website met de hoogste kwaliteitsscore wint de award voor Populairste Website van het jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de site met de meeste stemmen.

Website van het Jaar 2014

De categorieën waarin het publiek haar stem kan uitbrengen:
Auto's, Banken & Beleggen, Carrière, Communities, Consumentenelektronica, Consumentengoederen, Daten, Educatie & Opleiding, Energie, Gezondheid, Goede doelen, Huisvesting, Media, Nieuws & Informatie, Overheid, Shopping, Sport, Telecom, Vakantie & Toerisme, Vergelijking, Verzekeraars, Vrije Tijd, Weer & Verkeer.

Alle genomineerden per categorie kunt u vinden op www.websitevanhetjaar.nl