Michiel de Vries start bij MeDirect als Senior Product Manager

01 februari 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

MeDirect heeft Michiel de Vries aan boord gehaald, die per vandaag als Senior Product Manager aan de slag gaat. In zijn nieuwe rol bij het mobiele bankplatform wordt De Vries verantwoordelijk voor betalen en sparen.

De Vries brengt jarenlange professionele ervaring mee, die hij eerder opdeed als Product Manager bij Rabobank en als Marketing Manager bij zowel Rabobank als The Walt Disney Company. In zijn nieuwe rol rapporteert hij direct aan Job Mantz, Country Manager Nederland voor MeDirect.

Mantz reageert verheugd op de aanstelling: “Michiels kennis en ervaring in fintech en betalingsverkeer maken hem de ideale leider voor onze bankproducten. Zijn klantgerichte aanpak en talent voor technologie vertalen naar geweldige gebruikerservaringen sluiten perfect aan bij MeDirects focus op transparantie en eenvoud.”

Michiel de Vries start bij MeDirect als Senior Product Manager

“Michiels internationale ervaring maakt hem bij uitstek geschikt om effectief samen te werken met ons Europese team”, voegt Mantz toe. “We zijn ervan overtuigd dat Michiels passie, ervaring en innovatieve inzichten een cruciale rol zullen spelen in MeDirects missie om een leider te worden in WealthTech, met kwalitatief hoogwaardige betaal- en spaarproducten, fantastische service en diepgaande inzichten voor onze gewaardeerde klanten.”

MeDirect breidt met deze aanstelling het team uit, dat in de loop van het afgelopen jaar op Nederlandse bodem van start is gegaan. De uit Malta afkomstige financiële dienstverlener is als broker en digitale vermogensbeheerder actief in steeds meer delen van Europa.